Ивано-Франковск
Выбрать другой регион:
Всего объявлений 83  сегодня 0
на проверке у администратора 0
Каталог
Реклама
Разместить объявление
Новые автомобили
Частные объявления
Автосалоны
Автомагазины
Автосервисы
Акции

Четвертий етап Чемпіонату України з трофі-рейдів «Gorgan Trophy 16»

Програма майбутнього «Gorgan Trophy» розрахована на три дні. Четвер 25 серпня повністю відданий у владу Секретаріату і Технічної інспекції: учасники будуть проходити обов'язкові перевірки документів і автомобілів і квадроциклів. П'ятниця 26 серпня з 8:00 до 20:00 екіпажі долатимуть більшу частину дистанції. Виправити своє становище, або навпаки не дозволити суперникам себе наздогнати можливість буде в суботу 27 серпня під час другого етапу трофі-рейду (з 8:00 до 16:00). Примітно, що церемонію нагородження переможців і призерів змагань заплановано провести в неділю 28 серпня в центрі Івано-Франківська біля Академічного українського музично-драматичного театру імені Івана Франка. Початок церемонії о 11:00.

Одночасно з етапом Чемпіонату України тут же буде проводитися етап національної аматорської серії з трофі-рейдів. Втім, на відміну від «професійних» заліків в кожному з трьох «аматорських» класів вже є явні фаворити, випередити яких за підсумками року суперникам якщо і вдасться, то з дуже великими труднощами.

Регламент «Gorgan Trophy '16».pdf  (317 KB) Скачати

Комментарии 
Комментариев нет
Добавить комментарий
Имя:
Введите код:

*avt* *bibi* *champion* *chas* *confused* *cool* *dumaj* *frown* *hahaha* *krutoy* *laugh* *mitsu* *moto* *ok* *ooo* *privet* *shocked* *smile* *star* *tango* *tongue* *wink* *yahoo*

Комментарии 
Ваше имя:
Введите код:
Текст комментария:
Нет комментариев
© 2007-2022 UAvto
Проект компании UAvto.com.ua
Администрация сайта не несет ответственности
за содержание информации, оставленной пользователями сайта.
Создание сайта
студия веб дизайна
Создание сайта студия веб дизайна de LUXE