Ивано-Франковск
Выбрать другой регион:
Всего объявлений 70  сегодня 0
на проверке у администратора 0
Каталог
Реклама
Разместить объявление
Новые автомобили
Частные объявления
Автосалоны
Автомагазины
Автосервисы
Акции

Перевірка вузлів авто перед покупкою

Вибрати вживаний транспортний засіб у хорошому технічному стані – задача не з простих. Для цього необхідно мати певні вміння та досвід. З ціллю купити авто Івано-Франківськ пропонує велику кількість інтернет-ресурсів. Та експерти радять вибирати машину на спеціалізованих сервісах (таких, як OLX). Після уточнення всіх деталей по покупці, перевірки вподобаної моделі на наявність проблем (штрафів, викрадень) слід оглянути авто особисто.

Алгоритм візуального огляду вживаного автомобіля

Перед виїздом до продавця варто знайти в інтернеті інформацію про мінуси, найпоширеніші поломки вибраної марки та моделі машини. На знайдені несправності слід звертати особливу увагу.

Які частини авто потрібно оглядати?

В першу чергу необхідно дослідити кузов на наявність вм’ятин, слідів корозії, подряпин. Механічні пошкодження свідчать про те, що автомобіль був у ДТП. В даній ситуації слід уточнити у продавця деталі аварії. Моделі, що побували у серйозних ДТП, краще не купувати. Також треба оглянути:

  • Салон – занедбана кабіна часто говорить про недбале відношення до транспортного засобу загалом. Частіше всього перед продажем власники оновлюють інтер’єр (виконують перетяжку, встановлюють нові елементи сидінь при необхідності).

  • Моторний відсік – необхідно шукати сліди підтікання мастила, корозії лонжеронів. Якщо такі недоліки вдалось знайти, слід поцікавитися причиною їх виникнення.

  • Внутрішні панелі багажника, кузова – вони повинні бути цілими.

Далі виконують інструментальну перевірку двигуна, коробки передач, блока циліндрів, навісних пристроїв і т. д. Для цього потрібні вузли частково чи повністю розбирають.

Комп’ютерна діагностика вживаних автомобілів

Деякі системи можна протестувати тільки при виконанні ТО, наприклад:

  • для перевірки приводу повнопривідних машин потрібен гальмівний стенд;
  • товщину облицювання кузова визначають за допомогою електронних сканерів;
  • детально перевірити сучасну «механіку» чи «автомат» досить важко без спецобладнання.

Коштує комп’ютерна діагностика порівняно недорого. Тому її виконують при покупці як дорогих, так і відносно дешевих машин.

Комментарии 
Комментариев нет
Добавить комментарий
Имя:
Введите код:

*avt* *bibi* *champion* *chas* *confused* *cool* *dumaj* *frown* *hahaha* *krutoy* *laugh* *mitsu* *moto* *ok* *ooo* *privet* *shocked* *smile* *star* *tango* *tongue* *wink* *yahoo*

Комментарии 
Ваше имя:
Введите код:
Текст комментария:
Нет комментариев
© 2007-2022 UAvto
Проект компании UAvto.com.ua
Администрация сайта не несет ответственности
за содержание информации, оставленной пользователями сайта.
Создание сайта
студия веб дизайна
Создание сайта студия веб дизайна de LUXE